Turn Signal clicks but doesn't flash?

Discussion in 'Exterior' started by Dusty_GMT800, Oct 10, 2018.

  1. Dusty_GMT800

    Dusty_GMT800 Full Access Member

    Posts:
    127
    Likes Received:
    15
    Joined:
    Aug 10, 2017
    Location:
    Long Island
    Name:
    Austin
    Just got an 02 suburban, thought my turn signals were good, but the right side clicks while it's on, but doesn't flash at all.
    It doesn't click any faster than the left hand signal.
    My guess is the relay, but has anyone else had this issue before?
     
  2. SnowDrifter

    SnowDrifter Full Access Member

    Posts:
    1,101
    Likes Received:
    586
    Joined:
    Sep 5, 2016
    Location:
    Wa
    Name:
    Chris
    Doesn't flash on the exterior? Or the dash indicator doesn't light up?
     
  3. Dusty_GMT800

    Dusty_GMT800 Full Access Member

    Posts:
    127
    Likes Received:
    15
    Joined:
    Aug 10, 2017
    Location:
    Long Island
    Name:
    Austin
    Doesn't flash on the exterior
     
  4. Josh Murray

    Josh Murray TYF Newbie

    Posts:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 4, 2018
    Name:
    Josh
    Mine is doing the same thing except mine won’t light up on dash but works on outside and mirrors.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  5. buddy_26

    buddy_26 TYF Newbie

    Age:
    48
    Posts:
    7
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 4, 2018
    Name:
    Josh
    Mine is also


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  6. buddy_26

    buddy_26 TYF Newbie

    Age:
    48
    Posts:
    7
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 4, 2018
    Name:
    Josh
    I just had my instrument cluster rebuilt. They installed new motor and bulbs in the cluster. The left side signal lights up on dash but right side does not light up on dash. It does make the clicking noise and lights up on the outside and mirror. Does anyone know what it could be?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     

Share This Page