Rear defroster on 2000 denali

Discussion in 'Interior' started by ecoli_23, Sep 24, 2018.

  1. ecoli_23

    ecoli_23 TYF Newbie

    Posts:
    25
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 22, 2018
    Name:
    ric
    so when i hit the rear defroster the light does NOT come on and rear window doesnt defrost...is this a fuse or something else i need to track down?
     
  2. HiHoeSilver

    HiHoeSilver Away!

    Posts:
    5,948
    Likes Received:
    6,113
    Joined:
    Feb 28, 2017
    Location:
    Chicago
    Name:
    Nate
    If the fuse is blown, that's probably the trouble. If the fuse is good, it's probably something else. Lol
     
    ecoli_23 likes this.
  3. Larryjb

    Larryjb Full Access Member

    Posts:
    273
    Likes Received:
    67
    Joined:
    Jul 21, 2016
    Name:
    Larry
    ecoli_23 and HiHoeSilver like this.
  4. ecoli_23

    ecoli_23 TYF Newbie

    Posts:
    25
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 22, 2018
    Name:
    ric
    ty both for the info
     
  5. HiHoeSilver

    HiHoeSilver Away!

    Posts:
    5,948
    Likes Received:
    6,113
    Joined:
    Feb 28, 2017
    Location:
    Chicago
    Name:
    Nate
    I was only halfway teasing. With you saying the button doesn't light, the fuse is certainly your most likely culprit. Start there for sure.
     
    ecoli_23 likes this.
  6. ecoli_23

    ecoli_23 TYF Newbie

    Posts:
    25
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 22, 2018
    Name:
    ric
    i figured as much, i took humor and wisdom from your post
     

Share This Page