wind sheild wipers do there own thing

Discussion in 'Audio & Electronics' started by preshus, Dec 4, 2011.

  1. preshus

    preshus Full Access Member

    Age:
    24
    Posts:
    151
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 1, 2011
    Location:
    washington,IN
    Name:
    zach
    lol almost everytime i hit my wind sheild wipers they are jakd up sometimes theyl work right and sometimes not theyl wipe once then second time theyl wipe to or three times or just keep goin an not shut off after i turn key off or they stop in middle of wind sheild or at the top idk its crazy lol . . . any one know wts up with it
     
  2. SunlitComet

    SunlitComet OBS Jedi-Do Good

    Posts:
    16,110
    Likes Received:
    142
    Joined:
    Sep 30, 2010
    Location:
    bay area, CA
    Name:
    none
    cold solder joints on control board most likely. It is located in the wiper module and can be replaced.
     
  3. preshus

    preshus Full Access Member

    Age:
    24
    Posts:
    151
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 1, 2011
    Location:
    washington,IN
    Name:
    zach
    ight thanks man
     
  4. Lemmy

    Lemmy TYF Newbie

    Posts:
    16
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Sep 18, 2016
    Location:
    Norway
    Name:
    Frank
    I got similar problem...when starting wipers on front shild they works great, but after a while they kinda living it's own life running constantly...no of the delay modes works!!
    If I stop engine to let IT "cool" down, IT will again work until it's gets "warm".
    Could this be the Wiper module??
    Thank's in advance.
     
    Last edited: Sep 23, 2016
  5. ISU-152

    ISU-152 Full Access Member

    Posts:
    1,061
    Likes Received:
    287
    Joined:
    Aug 12, 2016
    Name:
    D
    There is a write up somewhere on what joints to resolder
     
  6. Lemmy

    Lemmy TYF Newbie

    Posts:
    16
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Sep 18, 2016
    Location:
    Norway
    Name:
    Frank
    Just found out it's the Wiper pulse board unit and will soon replace IT
     
    Rocket Man likes this.
  7. Kevin Jackson

    Kevin Jackson TYF Newbie

    Posts:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 11, 2016
    Name:
    Kevin
    New here, I'm having the same issue, do you have any other info about that?
     
  8. Lemmy

    Lemmy TYF Newbie

    Posts:
    16
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Sep 18, 2016
    Location:
    Norway
    Name:
    Frank
    Hi Kevin...just order the Wiper board module from Rockauto and replaced IT in Max 30 min.
    You should find nice DIY videos on YouTube...good luck m8
     
    08HoeCD likes this.
  9. Bous1

    Bous1 TYF Newbie

    Posts:
    2
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Nov 5, 2016
    Name:
    Bill
    It's a wiper motor module. I got it at autozone for $22. All you do is in plug the motor, loosen the 3 torque screws and the board slides right out. New one slides back in. Took me like 10min
     
    95escahoe and 08HoeCD like this.
  10. Voodoo Mike

    Voodoo Mike TYF Newbie

    Posts:
    4
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Jan 26, 2018
    Location:
    Lakewood, WA
    Name:
    Mike
    Has anyone had any situations where it was the switch? I've replaced the board on my rig twice & I am still having wiper issues . . . .
     

Share This Page