1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Search Function not working

Discussion in 'Site Comments & Feedback' started by wjburken, Mar 31, 2020.

  1. wjburken

    wjburken Supporting Member

    Posts:
    3,410
    Likes Received:
    5,949
    Joined:
    Dec 26, 2017
    Location:
    Eastern Iowa
    Name:
    Wade
    It has been mentioned a couple of times that the search function is not working. The ability to look back at the collective input from everybody is part of what makes this forum so helpful for folks. Any idea what the issue is and when it might be resolved?
     
  2. PNW VietVet

    PNW VietVet Supporting Member

    Posts:
    4,846
    Likes Received:
    3,537
    Joined:
    Oct 8, 2014
    Location:
    Oregon
    Name:
    Ron
    There was a post about this 3-4 days ago and one of the mods said the IT people are working on it. Maybe a mod will post with an update.
     
    wjburken likes this.
  3. Larryjb

    Larryjb Full Access Member

    Posts:
    694
    Likes Received:
    475
    Joined:
    Jul 21, 2016
    Name:
    Larry
    I noticed this also. It seems to returning search results from February 2020 and newer. (If you click the "Newer than" on the search page, you get 2020 dates only.)



    For now, I just use:

    site:https://www.tahoeyukonforum.com/ search terms.
     
    PNW VietVet likes this.
  4. PNW VietVet

    PNW VietVet Supporting Member

    Posts:
    4,846
    Likes Received:
    3,537
    Joined:
    Oct 8, 2014
    Location:
    Oregon
    Name:
    Ron
    We had a mod, forget which one, say they were looking in to it. That was a while back. Any mods have info for us?
     
    wjburken likes this.
  5. George B

    George B Full Access Member

    Posts:
    693
    Likes Received:
    1,079
    Joined:
    Feb 5, 2020
    Location:
    Wisconsin
    Name:
    George
    Bummed this isn't fixed.
     
  6. PNW VietVet

    PNW VietVet Supporting Member

    Posts:
    4,846
    Likes Received:
    3,537
    Joined:
    Oct 8, 2014
    Location:
    Oregon
    Name:
    Ron
    If you look at my signature you see a pic with a red "X" over it. I have contacted the mods about it 2 times via "contact us" and even reached out to one mod via PM with no fix or response yet. This has been over the last 10 days. They must be busy or out of whack with the virus shutdown crap. I also paid to be a supporting member and there is still no banner under my screen name. I PM'd about that too.
     
    swathdiver likes this.
  7. Hobert

    Hobert TYF Newbie

    Posts:
    25
    Likes Received:
    33
    Joined:
    Jan 6, 2019
    Location:
    Downers Grove, IL
    Name:
    Robert
    I noticed the search issue as well but found a hack. Use Google search with tahoeyukonforum.com and then your search terms. This is how I found the older postings I needed for Catch Cans
     
    PNW VietVet and George B like this.
  8. Doubeleive

    Doubeleive Supporting Member

    Posts:
    10,151
    Likes Received:
    9,769
    Joined:
    Nov 7, 2017
    Location:
    Stockton, Ca.
    Name:
    Wes
    @Shaggy whats up with the search function big honcho
     
    PNW VietVet likes this.
  9. Doubeleive

    Doubeleive Supporting Member

    Posts:
    10,151
    Likes Received:
    9,769
    Joined:
    Nov 7, 2017
    Location:
    Stockton, Ca.
    Name:
    Wes
    actually I just tried it right after the above post and it worked, finally! wasn't working just the other day.
     

Share This Page