2008 Denali 6.2 Roaring sound while accelerating

Doubeleive

Wes
Supporting Member
Joined
Nov 7, 2017
Posts
17,491
Reaction score
22,501
Location
Stockton, Ca.
check the cooling fan blades, see if maybe one is cracked, bent or broken or if the shroud is broken any of those would make the fans make excessive noise or vibration especially under a load. use a flashlight and look closely and carefully.
 

swathdiver

Full Access Member
Joined
May 18, 2017
Posts
16,094
Reaction score
18,449
Location
Treasure Coast, Florida
So I have a 2008 Denali and when the HVAC power button is on it roars when accelerating until it hits high gear and goes away. This only happens when HVAC button is on, if it's off it accelerates with no noise at all. Need all the help I can get.
Must've been the cough syrup!

 
OP
OP
B

Bmurray256

TYF Newbie
Joined
Jan 5, 2022
Posts
6
Reaction score
4
So I have a 2008 Denali and when the HVAC power button is on it roars when accelerating until it hits high gear and goes away. This only happens when HVAC button is on, if it's off it accelerates with no noise at all. Need all the help I can get.
I later figured out that my passenger side motor mount was broken and anytime under a load it would roar and then quiet down once it shifts to high gear. The motor mount was the culprit!
 

OR VietVet

Multnomah Falls
Supporting Member
Joined
Oct 8, 2014
Posts
12,730
Reaction score
16,340
Location
Willamette Valley
I later figured out that my passenger side motor mount was broken and anytime under a load it would roar and then quiet down once it shifts to high gear. The motor mount was the culprit!
Recommend you go back to start of this thread and and edit the title to say SOLVED and that alerts others to look thru this post for a fix.
 
Top